Noorzorg

Telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag 8:00/18:00

FINANCIERING

FINANCIERING

Bij NoorZorg begrijpen we dat geen twee zorgbehoeften hetzelfde zijn. Daarom streven we ernaar om ongeëvenaarde zorg te bieden die volledig is afgestemd op uw unieke situatie. Of u nu valt onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of de Zorgverzekeringswet (ZVW), wij staan voor u klaar met hoogwaardige, ongecontracteerde thuiszorgdiensten.

Wat is ongecontracteerde zorg?

Persoonsgebonden Budget/Ongecontracteerde zorg betekent dat wij geen formele contracten hebben afgesloten met zorgverzekeraars of zorgkantoren. In plaats daarvan hebben wij bewust gekozen voor een directe relatie met onze cliënten. Dit geeft ons de vrijheid om zorg te bieden die niet beperkt wordt door bureaucratische beperkingen, maar volledig gericht is op uw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor ongecontracteerde zorg?

1. Persoonlijke Aandacht: Bij ongecontracteerde zorg draait alles om u. Onze zorgverleners kunnen zich volledig concentreren op het bieden van persoonlijke, op maat gemaakte zorg die aansluit bij uw unieke situatie.
2. Flexibiliteit: We begrijpen dat uw zorgbehoeften kunnen veranderen. Ongecontracteerde zorg stelt ons in staat om snel aanpassingen te maken en te reageren op nieuwe omstandigheden.
3. Kwaliteit staat voorop: Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige zorg. We streven ernaar om de best mogelijke zorgervaring te bieden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
4. Transparantie: Omdat we geen verplichte contracten hebben, kunnen we transparant zijn over de kosten en de zorg die we bieden. U weet altijd waar u aan toe bent.

WLZ en ZVW: Onze Expertise

Of u nu in aanmerking komt voor zorg onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of de Zorgverzekeringswet (ZVW), ons toegewijde team van zorgprofessionals staat voor u klaar. We hebben ervaring met een breed scala aan zorgbehoeften, waaronder de zorg voor cliënten met dementie/alzheimer.

Ons doel is om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft om een comfortabel en waardig leven te leiden, in uw eigen vertrouwde omgeving. Of het nu gaat om verpleging, persoonlijke verzorging, begeleiding of gespecialiseerde zorg, wij passen onze diensten aan op uw individuele behoeften.

Neem Contact Met Ons Op

Bij NoorZorg geloven we in de kracht van persoonlijke zorg. We zijn er trots op dat we ongecontracteerde zorg kunnen bieden aan cliënten die vallen onder zowel WLZ als ZVW. Uw welzijn is onze hoogste prioriteit, en we werken er hard aan om dit te waarborgen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze ongeëvenaarde thuiszorgdiensten en hoe we u kunnen ondersteunen in uw zorgreis. Samen kunnen we ervoor zorgen dat u de zorg en aandacht krijgt die u verdient.

Bij NoorZorg staan wij toegewijd aan het helpen van mensen die kiezen voor ongecontracteerde zorg binnen de Nederlandse zorgcontext. U hoeft de complexiteit van administratieve procedures niet alleen aan te gaan; wij zijn hier om u te begeleiden en te ondersteunen.

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen met ongecontracteerde zorg? Neem vandaag nog contact met ons op, en wij helpen u graag verder op uw zorgpad. Uw zorg, uw keuze, onze ondersteuning.